Du är tillräcklig

ge lite extra kärlek till de som stammar!

Det är dags att vi lyfter upp människor som stammar. Lämna ett kort meddelande i gästboken och ta chansen att inspirera, motivera och vara en hjälpande hand. Bara några få uppmuntrande ord kan göra skillnad. Känner du någon som stammar eller stammar du själv? Berätta om vad du har lärt dig om stamning, en rolig historia om en knasig reaktion eller varför inte om att du vågade beställa i en drive-through idag. Inget är för stort eller för litet! 

(Vid längre berättelser rekommenderar vi att ni mejlar in till #Projektprata för publicering under "Berättelser om stamning"). 

  • Sandra • 18 september 2019 19:51:14
    Hej!
    Jag har länge jobba i butik och där har jag ibland stött på människor som stammar. Jag tar mig alltid tid att lyssna oavsett hur lång kön är bakom eller om jag själv skall stämpla ut på rast. Jag har en bror som stammar och jag vet hur viktigt det är att låta en person som stammar få prata till punkt. Men, om man inte vet hur det är så tror jag inte alla har samma tolerans. Människor är i regel så stressade i dagens samhälle att ingen har tid att vänta. Därför håller jag med, ju mer vi pratar om stamning desto mer kunskap kan vi sprida tillsammans!
  • #PROJEKTPRATA • 3 september 2019 13:43:21
    DIN RÖST ÄR VÄRD ATT HÖRAS