den 22 oktober 2022 är det dags igen!

Vi samlar människor som stammar, anhöriga och andra nyfikna för att tillsammans uppmärksamma den internationella stamningsdagen och låta stamning ta plats. 

22 oktober 2022

YesBox, Gamlestadens fabriker, hus B13

Gamlestadsvägen

Göteborg

Den 22 oktober 2021 blev en stamningsdag för historieböckerna! Vi samlade över 100 personer under ett och samma tak för en kväll fylld av magi där stamning fick synas och höras utan konstigheter. Självklart  kör vi igen även i år, så skriv in lördagen 22 oktober 2022 redan nu! 

Håll er uppdaterade om årets event här på vår hemsida och följ oss på Instagram och Facebook för att inte missa det senaste om denna speciella händelse. Läs mer om förra året här och tveka inte på att höra av er till oss om ni har frågor och funderingar kring höstens event! 

Sätt att hjälpa till redan nu

Bli företagssponsor

Tack vare våra företagssponsorer kan vi arrangera vårt event utan kostnad för våra besökare och vara tillgängliga till alla som kan tänkas vilja och behöva ta del av det viktiga arbete vi gör. Läs mer om att bli företagssponsor till Projekt Prata här och kontakta andrea@projektprata.se så pratar vi vidare om hur just du och ditt företag kan hjälpa till!

Lägg en donation

Donera direkt till BG 5447-9902 eller månadsvis via Patreon. Ni kan även donera via PayPal till info@projektprata.se! Läs mer om olika sätt att ge en gåva här

Tipsa om samarbeten

Till ett event behövs både det enda och det andra. Har ni kontakter vi kan ta del av som hade kunnat hjälpa oss inför eventet? Tipsa oss gärna! 

Anmäl ditt intresse för att vara funktionär

It takes a village! På plats behöver vi hjälp av volontärer som stöttar oss bakom (och framför) kulisserna. Det är något väldigt speciellt att få jobba ihop under en sådan magisk kväll! Kontakta Andrea på andrea@projektprata.se om du skulle vara intresserad av att vara funktionär under eventet. 

Sprid ordet

Det finns inget event utan våra deltagare! Tillsammans gör vi dagen till den absolut bästa. Hjälp oss att sprida ordet om denna dag redan nu och missa inte att lägga vantarna på biljetter när de släpps. 

följ oss för uppdateringar!
  • Facebook
  • Instagram