top of page

BLI AMBASSADÖR

Vill du bli en ovärderlig del i vår resa framåt? Bli ambassadör! 

Vem som helst som vill kan bli ambassadör för PROJEKTPRATA. Våra ambassadörer hjälper oss att vara ansiktet utåt för stamning på olika sätt. Det är viktigt för oss att vi tar vara på vår styrka som community och arbetar tillsammans för att starta konversationer. 

 

Vi delar upp våra ambassadörer i tre titlar: förebilder, allierade och logopeder. 

Förebild
Våra förebilder står alltid i fokus på PROJEKTPRATA. Det är vi som stammar. Som förebild är det våra röster som tar störst plats. 
Allierad
En annan viktig ambassadör är våra allierade. Det är människor som inte stammar, men som vill vara med och minska okunskap. Kanske är det familj, vänner, lärare och andra människor som vill hjälpa till.
Logoped
Logopeder är ofta de som först kommer i kontakt med en person som stammar. Som ambassadör hjälper våra logopedkontakter att nå ut till så många som möjligt. 
20201020_160813681_iOS.jpg

Som ambassadör kan jag sprida kunskap om stamning och på de sätt jag kan hjälpa de som stammar och deras omgivning att samexistera. Att vara en del av PROJEKTPRATA är en no-brainer!

- Arvid, logoped och ambassadör för PROJEKTPRATA

Som ambassadör blir du del av ett starkt nätverk som alla jobbar för samma syfte: att stamning ska ta mer plats och normaliseras som ett sätt att prata på. Dessutom får du förhandsinfo om kommande events, exklusiva erbjudanden i vår webbutik och är ansiktet utåt på våra sociala medier. Kontakta oss om du vill veta mer eller är intresserad av att bli ambassadör. Kika in våra ambassadörer här

bottom of page