BLI AMBASSADÖR

Vem som helst som vill kan bli ambassadör för PROJEKTPRATA. Våra ambassadörer hjälper oss att vara ansiktet utåt för stamning på olika sätt. Det är viktigt för oss att vi tar vara på vår styrka som community och arbetar tillsammans för att starta konversationer. 

 

Vi delar upp våra ambassadörer i tre titlar:

  • Förebild

Våra förebilder står alltid i fokus på PROJEKTPRATA. Det är vi som stammar. Som förebild är det våra röster som tar störst plats. 

  • Allierad

En annan viktig ambassadör är våra allierade. Det är människor som inte stammar, men som vill vara med och minska okunskap. Kanske är det familj, vänner, lärare och andra människor som vill hjälpa till.

  • Logoped

Logopeder är ofta de som först kommer i kontakt med en person som stammar. Som ambassadör hjälper våra logopedkontakter att nå ut till så många som möjligt. 

Vill du bli en ovärderlig del i PROJEKTPRATAs resa framåt?

>> Mejla oss om du vill bli ambassadör för PROJEKTPRATA så kontaktar vi dig inom kort! 

Som ambassadör blir du del av ett starkt nätverk som alla jobbar för samma syfte: att stamning ska ta mer plats och normaliseras som ett sätt att prata på. Dessutom får du förhandsinfo om kommande events, exklusiva erbjudanden i vår webbutik och vara ansiktet utåt på våra sociala medier. Gå med!

Alla människor förtjänar att göra sina röster hörda.

COMMUNITY
Bankgiro: 5447-9902
  • Facebook
  • Instagram
Copyright     Projekt Prata 2021