KONTAKT
TACK! Utan er hjälp finns inte PROJEKTPRATA. Det är vi tillsammans som sätter stamning på kartan. 
 
Det finns många sätt att hjälpa PROJEKTPRATA och stamning att växa och ta plats i samhället. Vi alla kan göra skillnad - oavsett hur litet eller stort det kan tyckas vara. 
Bli en:
VARDAGSHJÄLTE
En vardagshjälte hjälper till att sprida PROJEKTPRATAs budskap i sin vardag. Det kan innebära att starta konversationer om stamning med sin omgivning, bära en t-shirt med ett av våra budskap eller dela våra inlägg på sociala medier. En vardagshjälte behöver inte göra något specifikt för att stötta PROJEKTPRATA, utan man gör det man är bekväm med och det är alltid tillräckligt. 
 
FÖREBILD
En förebild är aktiv i PROJEKTPRATAs community och visar vägen för andra, exempelvis genom att dela sin berättelse och förespråka om stamning på olika sätt. Brinner du för att sprida kunskap och minska negativ stigma kring stamning och vill gå längst fram i ledet? Du blir en ovärderlig del i vår resa framåt. 
IDÉSPRUDLARE
Sitter du på idéer om hur PROJEKTPRATA kan bli ännu bättre? Det finns oändliga möjligheter för vad vi kan göra. Vi vill höra era tankar och idéer - hur galna de än kan tyckas vara, för utan galna idéer hade vi aldrig suttit här. Kontakta oss för mer information.
 
Samarbetspartner/sponsor
Vi ser gärna samarbeten med andra verksamheter som har liknande värderingar och tror på att hjälpa varandra. Kontakta oss vid intresse.
 
Logopedkontakt
Logopeder gör ett viktigt jobb för människor som stammar och PROJEKTPRATA tror på att knyta kontakter för att kunna hjälpa så många som möjligt. Överväg gärna att vara en viktig stöttepelare för PROJEKTPRATAs arbete för kunskapsspridning och för hjälp vid rådgivning. 
 
KASSAKO
För att kunna fortsätta erbjuda kostnadsfri hjälp för människor som stammar behöver vi finansiellt stöd från allmänheten. Är du en baddare på att samla in pengar och kan tänka dig att göra det för PROJEKTPRATAs ändamål? Har du värdefulla kontakter som kan tänka sig ge en gåva eller vill du själv lägga en större donation? Kontakta oss! 
MEDIAGURU
Teknik är inte vår starkaste sida. Har du ett stort intresse för social media, grafisk design, rörligt eller kanske arbetar inom webbutveckling? Vi tar emot all hjälp vi kan få och att kunna utvecklas inom dessa områden är viktigt för vår marknadsföring. Skicka iväg ett mejl eller meddelande och berätta gärna om den erfarenhet du har inom media. 
Eventkoordinator
Inom kort kommer vi att erbjuda workshops och events i PROJEKTPRATAs anda. Om du har erfarenhet eller intresse av att vara med att hjälpa till inför eller på dessa events tar vi tacksamt emot din hjälp. 
Vem som helst kan bli vardagshjälte eller förebild och det går såklart att blanda hejvilt - det behövs ingen förfrågan för att bli delaktig i PROJEKTPRATA. Om ni är intresserade av någon större roll kontakta oss gärna.
VILL DU ENGAGERA DIG I PROJEKTPRATA?
PROJEKTPRATA PÅ SOCIALA MEDIER
KONTAKTA OSS
Kontakta PROJEKTPRATA via våra sociala medier eller genom kontaktformuläret nedan. 
För bokningar eller direkt kontakt med Andrea Stéen mejla info@projektprata.se.
Har ni frågor om stamning eller behöver råd om något? Fyll i kontaktformuläret under Personlig Rådgivning så kan vi hjälpa er bättre. Det är kostnadsfritt och vi samarbetar med legitimerade logopeder för att ge så bra stöd som möjligt.
om oss
Swish: 123 29 42 605
Bankgiro: 5447-9902
  • Facebook
  • Instagram
Copyright     Projekt Prata 2020